martes, 12 de septiembre de 2017

Reflexió de l'assignatura


Imagen relacionada
Ahui a classe hem conegut a la professora de pràctiques que impartirà aquesta assignatura. Una vegada explicades totes les pràctiques que hem de fer al llarg del quadrimestre, ens hem posat per grups de 4 o 5 persones i hem debatut a cerca de la nostra impressió de l'assignatura i també el que pensem que es va fer.




El meu grup es compon de 4 companyes, Maria, Natàlia, Olga i jo, Eva. Les quatre hem arribat a la conclusió que aquesta assignatura, "literatura catalana infantil" des d'un primer moment ens va despertar curiositat d'aprendre com introduir la literatura als nostres futurs discents d'una forma lúdica, ja que en el nostre passat els docents encarregats d'això no van despertar l'interés en nosaltres per la literatura i ens agradaria fer-ho en un futur.


També volem que els nostres alumnes tinguen imaginació, creativitat, decisió, i sàpiguen per ells mateixos la importància que té la literatura per a la nostra cultura.


Finalment, hem de mencionar que aquesta assignatura la necessitem per completar la capacitació en català, és a dir, un dels títols que hem d'aconseguir al termini del grau.

Resultado de imagen de niños con libros

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Valoració global

Primerament, m'agradaria dir que l'assignatura ha estat bastant curta, a causa que en aquest quadrimestre teníem les pràctiques i...