sábado, 28 de octubre de 2017

Enric Valor


L'animació lectora de l'autor Enric Valor és la primera que van fer, aleshores pense que els errors que van tindre pot ser hagen sigut per la falta de temps a l'hora de preparar-la.

En aquesta animació hi havia un company que feia com si fóra Enric Valor. Aquest xic el va fer molt bé. Després van interpretar de diferents maneres les rondalles que va escriure aquest autor. La primera d'elles va ser la Rondalla de Castalla i per explicar-la van utilitzar un vídeo explicatiu que no vaig entendre molt bé, ja que l'audio no s'escoltava bé. També van utilitzar els ombres per interpretar la Rondalla de Banyeres, aquesta representació em va agradar molt. Finalment, van fer una petita representació teatral de la Rondalla de Concentaina. Aquesta no vaig entendre-la bé, ja que el teatre va ser molt curt i sense una explicació prèvia, aleshores pense que la podrien haver enfocat de diferent manera.

Ací tenim el tríptic:




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Valoració global

Primerament, m'agradaria dir que l'assignatura ha estat bastant curta, a causa que en aquest quadrimestre teníem les pràctiques i...